Total de visualitzacions de pàgina:


7 d’oct. 2011

Problemes tècnics !!!!!

Ufff definitivament se m'ha mort l'ordinador, quin rotllo.
Només espero poder recuperar alguns arxius que no tenia copia de seguretat ja que eren cosetes que tenia preparades per fer a l'aula i penjar-les al blog, a veure  que en diu el tecnic.
bé espero que tot es solucioni aviat i pugui tornar a compartir amb tots vosaltres nou material.
Fins aviat !!!!!

8 comentaris:

  1. Ánimo, este verano se me rompió dos veces el portatil y el de sobremesa.Por eso sólo trabajo sobre un disco duro externo, simepre tengo copia de seguridad. Un saludo

    ResponElimina
  2. Açò de les màquines són molt bones però és com tot en dir adeu no hi ha res que ho evite, encara que pot ser el técnic te recupere alguna coseta, el cas és que com eres una bona curranta en un tres i no res tot al dia de nou!!

    ResponElimina
  3. Moltes gracies noies pels vostres ànims. A veure si avui ja em diuen alguna cosa que tinc moltes ganes de fer nou material i compartir-ho amb tos vosaltres.

    ResponElimina
  4. Acabe de coneixer el teu bloc, es un bon treball, i encara que la tecnica devegades falle, no passa res, segur que tu continuaras afegint treballs. Et convidem a que ens visites al nostre arco iris infantil. Un beset.

    ResponElimina
  5. Ànims Magda! Estàs fent una molt bona feina, et felicito! i gràcies pel teu comentari al meu bloc! Arreveure!

    ResponElimina
  6. Magda, espero que això t'animi!!http://eltrencaclosques.blogspot.com/2011/10/premi-per-partida-doble.html

    ResponElimina
  7. Hola Magda!! Pásate por Mi pequeño mundo que te he dejado un regalito. Y ánimo con el ordenador, a mí el verano pasado se me murió el disco duro externo con 60 megas de datos (la mayoría sin copia de seguridad, ufff... qué mal se pasa. Bsts.

    ResponElimina